RSVP – lunch

Meld je aan of af voor de lunch via dit formulier.

 

Heb je vragen? Neem contact op met een van de paranimfen:

Hetty Wintjes, h.wintjes@erasmusmc.nl, 06 44 12 73 85
Annemarie de Vroed, m.devroed@erasmusmc.nl, 06 48 35 91 89

Programma 5 december 2018

09.15 uur Alle genodigden uiterlijk aanwezig in de Queridozaal (routebeschrijving) in het onderwijscentrum van het ErasmusMC.

09.30 uur Margot (de promovendus), haar paranimfen (ondersteunend team) en de commissie worden binnengebracht door de pedel van de universiteit. Zij gaat hen voor met de scepter naar de promotiezaal. Als zij binnenkomen wordt u verzocht om op te staan.

09.35 uur Margot vertelt in een presentatie wat ze gedaan heeft om tot het proefschrift te komen.

09.45 uur De commissie zal Margot aan de tand voelen over het proefschrift en de stellingen.

10.30 uur De promotiecommissie trekt zich terug onder leiding van de pedel om te beraden en komen terug om bij positief eindresultaat de bull aan Margot te overhandigen.

10.35 uur Laudatio: de promotor van Margot (prof. Mieke Hazes) zal de laudatio uitspreken, dit gaat over de meer persoonlijke aspecten rondom het onderzoekswerk van Margot.

Na afloop Er is gelegenheid tot feliciteren bij de receptie. Er is voor een ieder koffie, thee, iets fris en iets lekkers.

Voor genodigden is er daarna een lunch door Margot geregeld bij NRC. U heeft hier waarschijnlijk een uitnodiging voor gekregen.

Hier zal de lunch rond 12.30 uur aanvangen. Aanmelding of afmelding hiervoor is zeer gewenst via de RSVP.

Tijdens de lunch is er ruimte voor speeches, stukjes of andere zaken die u graag over Margot deelt. Laat dit wel even weten aan de paranimfen via de RSVP. Dit blijft uiteraard een verrassing voor Margot.

 

Wat u verder over een promotie moet weten

  • Kinderen onder 8 jaar zijn niet toegestaan.
  • Foto’s mogen alleen gemaakt worden door de aangestelde fotograaf.
  • Cadeautjes zijn altijd leuk. Margot heeft geen specifiek cadeau gevraagd, dus u bent vrij om hierin creatief te zijn.

We kijken uit naar een prachtige dag, waarbij Margot na zoveel jaar hard werken eindelijk de titel ‘Doctor’ voor haar naam mag zetten. Wij, als paranimfen en collega’s zijn erg trots op wat ze heeft bereikt! Mocht u nog vragen hebben, dan horen we het graag.